8.15.2013

KİLO VERMEK ZOR DEĞİL

Kilo vermek isteyip de bir türlü kendi programa sokamayan çoktur. Sebebi çok açık, aç kalmak istemiyorsunuz ama zayıflarken aç kalınmıyor. Aksine daha sağlıklı ve düzenli beslenerek normal bir hayat sürmeye başlıyorsunuz. Önemli olan yedikleriniz miktarına ve saatine dikkat etmek.
Kilo vermek zor değil önemli olan irade ve kararlılık. Önce kara verin ve kolları sıvayın. Eğer bu işi kendim yapamıyorum derseniz hemen bir uzmana danışın. Param yok derseniz  aile hekiminiz size ücretsiz yardım sağlayacaktır. Hadi bahane kalmadı :)
Kendi başınıza zayıflamak istiyorsanız önce yemek saatlerinizi netleştirin. Sonra günde içtiğiniz su miktarını 3 litreye çıkartın. Akşam 7′den sonra meyve dahil hiç bir katı gıda tüketmeyin.

Yemek porsiyonlarınızı yarım porsiyona düşürün ve her yemeğim başında az çorba için. Ekmek tüketimini sadece sabah ve öğle yemeklerinde yapın. Akşam yemeğinde hiç ekmek tüketmeyin.

Yağ kullanırken sıvı yağlarda zeytin yağı kullanmaya çalışın. Sindirim sisteminiz zeytin yağına bayılacaktır. Katı yağ asla kullanmayın ve katı yağ kullanılarak yapılan tüm hazır gıdalardan uzaklaşın.

Kolay gelsin, sağlıklı günler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dikkatinizi çekebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...