8.30.2013

Şişkinlikten kurtulmanın yolları

1- FOTOĞRAFINIZA BAKIN
Çok beğendiğiniz bir fotoğrafı, telefonunuzun ekranına koyun. Kısa süreli şişkinliklerde; gerçek görüntünüze bakarak bu durumun geçici olduğunu kendinize hatırlatabilirsiniz. Bu, kendinizi iyi hissettirecektir.

2- KASLARINIZI ÇALIŞTIRIN
Kaslarınızı çalıştırmanız, vücudunuzda biriken fazla gazdan kurtulmanıza yardımcı olur. Bunun için mekik çekebilirsiniz. Bu sayede kendinizi rahatlamış hissedecek ve şişkinliğinizin azaldığını göreceksiniz.

3- BOL BOL HAREKET EDİN

Hareket etmek, karın ağrınızın azalmasına yardımcı olur. Öğle yemeğinden sonra 30 dakikalık kısa bir yürüyüşe ne dersiniz?

4- KENDİNİZİ ŞIMARTIN
Sıkıntınızı kafanıza takmak yerine, sizi mutlu edecek şeyler yapın. En sevdiğiniz ojenizi sürün, güzel bir parfüm sıkın... Araştırmalar; baharat kokulu parfümleri tercih eden kadınların, kokuyu sıktıkları andan itibaren kendilerini daha zayıf hissettiklerini gösteriyor.

5- BİR ŞEYLER ATIŞTIRIN
Büyük miktarda su içeren meyve ve sebzeler, vücuttaki şişkinliğin atılmasına yardımcı olur. Üzüm ve ananas, sindirime yardımcı olması açısından büyük önem taşıyor.

6- KARNINIZA MASAJ YAPIN
Karnınıza uygulayacağınız hafif bir masaj, kesinlikle rahatlamanızı sağlayacak. Yatağınıza uzanın ve güzel kokulu bir yağ ile karnınızı ovun...

7- BOL SIVI TÜKETİN
Yemeklerden 20 dakika önce ve sonra mutlaka su için. Asitli içecekler şişkinliğinizin artmasına neden olacağından, bu içeceklerden uzak durun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dikkatinizi çekebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...