9.05.2013

GÖBEK YAĞLARI NASIL ERİR

Göbek ve karın Yağları nasıl erir ?
Gençliğinizin en güzel yıllarında göbek yağlarınızdan ve karın yağlarınızdan muzdarip misiniz ? Yaşınız kaç olursa olsun vücunuz her yaşta fit ve çekici olabilir, aslında tek engel göbek yağları ve karın bölgesi yağları, görüntünüzü tamamen etkiler.Nkadar balık etli olursanız olun bu şekilde bile ince bir bel yeri gelir mankenlerden bile güzel kılabilir.İşte sizler için derlediğim göbek yağları ve karın bölgesi yağlarınızı yok edecek tüyolar..
Siz İradeli olun ve sadece 21 günde göbek yağlarınıza veda edin.
Mekik Hareketi
Bu hareketi daha çocukluk yıllarımızdan biliriz,büyüklerimiz karın yağları için yapardı,bu konunun uzmanlarıda öneriyorsa demekki bir keramet var.Sabah ve akşamları yapacağınız 50 mekik hareketi karın kaslarınızı uyandırır daha hızlı çalişmaya başlarlar ve bu sayede hızlı yağ yakımınız başlamış olur.
sopa ile yapabileceğiniz egzersizler
Sopalı hareketlerde spor solanlarında bir çok spor hocaları ile yapılan egzersizlerde vardır.Öncelikli olarak karın bölgenizin şekillenmesinde ve incelmesinde oldukça olumlu olacaktır.Ensenizi koyucağınız bir sopa yardımı ile sağ ve sola dönerek karnınızın yan tarfında daha çok biriken yağların erimesinde etkili olacaktır.
Yan mekik hareketi
Spor solonuna giden bayanlar bilir ,yan mekik hareketide yağ yakan bel bölgesi incelten önemli egzersizler arasındadır.Yan yağlar ve bel yağları için en etkilisidir.Bu bölgelerinizdeki kasları tamamen harekete geçirir.İlk olarak sağ tarafınıza doğru uzanın .Sağ elnizi sağ kulağınıza kadar yaklaştırın .sol elinizi ise belinizin sol tarafında sol sol dirseğinize kadar gelecek duruma getirin.Sol elinizle belinizin sağındaki kasları hafifçe kavrayın.Seri bir şekilde sağ kolunuzu ve sağ ayağınızı birbirine yakşaştırın bu hareketi atmiş kez tekrarlayın.
Popo egzersizi
İlk olarak sol dizinizin üstüne yatın ayaklarınızı dik bir pozisyonda tutup rahatça ayağınızı kaldırabilceğiniz kadar yukarı kaldırıp sonra aşağı indirin,bu egzersizi yaparken dizinizi fazla bükmemeye özen göstterin.Bu hareketi yine sağ dizinizin üstünde yapın.Bu egzersizi seri ve hızlı olarak kırk defa tekrarlayın,popo kısmınızdaki yağ birikimini azaltır.
Yanlara esneme egzersizi
Bu egzersizi yaparken ilk olarak dimdik durmanız gerekiyor.Daha sonra seri bir şekilde sağa ve sola esneğebildiğiniz kadar ,dik duruşunuzu bozmadan esnemeniz gerekiyor.Mutlaka üç dakika seri bir şekilde uygulamaya özen gösterin.Eğer tansiyon ve baş dönmesi rahtsızlıklarınız varsa bu hareketi yapmanız sakıncalı olabilir.
Haftada bir gün bunları yemeyi ihmal etmeyin
sabah uyandığınız ilk iş  büyük bir su bardağı ile limonlu ılık su için.
Kahvaltı ,bir tane kabukları ile yeşil elma ,bir adet sert bir şeftali
2  adet dil peyniri.
Öğle yemeğinde  derisi alınmış ızgara tavuk, büyük rokalı ve beyaz soğanlı bir salata
Ara öğün , 3-4 adet yulaflı bisküvi
2.ara Bir adet yeşil kabuklu elma
Akşam yemeğinde az zeytinyağlı 5 kaşık yeşil fasulye ,1 dilim kepekli veya buğday ekmeği, mevsim salatası.
Gece bir bardak tarçınlı ılık süt ,3 fincan rezene çayı ,yesil cay, mısır püskülü ,kiraz, avakado karışımı bitki çayı.
Yasaklı ve tüketmemeniz gereken  besinler
1-Kolalı ve sekerli içecekler
2-yağda kızartılarak yapılmış herşey
3-Tam yağlı sütler ve yoğurtlar, tereyağı, kaymak, salam, sosis
4-Alkol ve bira
5-Beyaz un, beyaz şeker, çikolata,  yağ içeren çerezler ve cipsler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dikkatinizi çekebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...