8.30.2013

1 ayda selülitten kurtulun - Selülit Diyeti

Selülit ince olsun kilolu olsun her bayanın kabusu. Portakal görüntüsünden kurtulup mükemmel bacaklara sahip olmak, yaz aylarında sahillerde güvenle dolaşabilmek, mini etekleri gönül rahatlığı içind giyebilmek biraz çabayla hayal olmaktan çıkıyor. Bir ay gibi kısa bir sürede aşağıda verdiğim diyet listesine harfiyen uyarak ve günlük yaşamınıza biraz haraket ekleyerek selülitsiz bacaklara sahip olabilirsiniz. Siz değil selülit sizden korksun.

UYANINCA: 2 bardak su ve bir tatlı kaşığı keten tohumu.

Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ince dilim yarım yağlı ve az tuzlu peynir, 1 ince dilim kepek veya çavdar ya da tam buğday unu ekmeği, bol miktarda maydanoz, taze nane, roka ve şekersiz yeşil çay.

Ara: 1 adet küçük boy elma, 1 bardak yağsız süt.

Öğle: 150 gr. ızgara balık (somon) veya soya kıymasından yapılmış ızgara köfte, 4 kaşık zeytinyağlı kuşkonmaz veya taze fasulye, yarım kase yağsız yoğurt, bol limonlu salata, 1.5 ince dilim kepek, çavdar veya tam buğday ekmeği.

Ara: 10 adet kuru erik, 2 yemek kaşığı çekirdekli kuru üzüm, yeşil çay.

Akşam : 1 kase lahana çorbası, 8 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz, sarımsaklı ve dereotlu cacık, bol salata, 1 ince dilim ekmek.
Ara: Zencefil çayı ve 1 ince dilim ananas veya 1 bardak kakolu süt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dikkatinizi çekebilir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...